El Clarín organitza les III Jornades de Perfeccionament per a les especialitats de vent

L’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria convoca la 3a edició de les Jornades de Perfeccionament amb professionals del Clarín. Esta nova entrega se celebrarà el pròxim 29 de febrer, en l’especialitat de vent, tant de fusta com de metall. 

“Des de l’Àrea Educativa de la societat, apostem per l’educació musical, un referent que seguix definint la nostra societat” explica la vicepresidenta Educativa Natalia Villanueva. “Volem que els músics del futur es nodreixen amb estes experiències tan enriquidores”. 

 Estes jornades naixen amb l’objectiu que l’alumnat de l’Escola de Música, els músics de les agrupacions i tots aquells que ho desitgen, puguen conèixer millor els seus instruments, interactuar en grup i aprofitar estes jornades per aprendre dels millors professionals de la societat. 

 

El professorat d’estes jornades està conformat per professionals formats a la Banda Primitiva que, en l’actualitat, desenvolupen la seua tasca professionals als principals conservatoris, orquestres i bandes de tot el territori espanyol. “Els nostres músics sempre estan disposats a col·laborar i a implicar-se per viure un matí ple de música”.

Els músics professionals que conformen el professorat d’estes jornades són: 

 

Flauta: Fina Martínez Cano

Oboè: Antonio Badenas Tatay

Clarinet: Vicente Ortiz Juan i Raul Ortiz Carbonell

Saxòfon: Ramón Álvaro Ferrandis

Fagot: Joaquín Sancho Cotanda

Trompeta: Fernando Torner Feltrer

Tuba i Bombardí: Mario Torrijo Navarro

Trombó: Juan Carlos Igea Gimeno

Trompa: Germán Izquierdo Veses

 

Les jornades de perfeccionament, que començaran a les 09.30 hores, es dividiran en dues parts: una primera col·lectiva; i una individual, en què es treballaran continguts tècnics i interpretatius.

La inscripció és gratuïta per a l’alumnat de l’Escola de Música de la Banda Primitiva i per als membres de les diferents agrupacions. Per a la resta de persones interessades, el preu és de 50 €. La inscripció es realitzarà a la secretaria de la societat, entregant el butlletí d’inscripció. 

Per a més informació, es pot consultar la web www.bandaprimitiva.es o contactar per telèfon (618.09.39.71) o correu electrònic (secretaria@bandaprimitiva.org).

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here