Esperanza i Andrea, Falleres Majors de l’Avinguda dels Furs i Voltants

Fotos: Boris Torres

Esperanza Rubio ja s’ha presentat com Fallera Major 2020 i la xiqueta Andrea Peris, com a Fallera Major Infantil de la Falla Avinguda dels furs i Voltants.

L’acte de Presentació va ser dissabte passat a l’edifici Multiusos i va comptar amb la presència del President de la Falla Juan José Peris, i de les falleres Majors de Llíria 2020 així com membres d’altres comissions que no es volgueren perdre esta tercera presentació.

Fotos: Boris Torres

La música, el color i la pólvora no varen faltar, però a la vegada volgueren fer un acte molt original amb una presentació que ha estat narrada com si es tractés d’un somni. I és que res més lluny de la realitat, ja que ha estat un somni per les dos falleres Majors i tota la seua cort d’honor.

A més, ha estat una presentació molt musical, on la professora de la fallera major infantil, Irene Navarré tocava ha tocat la flauta mentre li imposaven la banda. També Mari Àngeles Almela ha estat l’encarregada de cantar a les Falleres el dia gran de la seua presentació. Un emotiu acte, on els néts de la Fallera Major han estat els encarregats de pujar la banda, mentre els fills han fet de mantenidors.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here