Nova Casa de la Joventut a l’Eliana

L’Ajuntament de l’Eliana va aprovar, al ple d’ahir, una modificació en la planimetria de les normes que afecta la parcel·la de la Casa de la Joventut, per a poder dur a terme les obres d’ampliació de la Biblioteca a la fi d’any, modernitzant les instal·lacions i donant cobertura a les necessitats del municipi. 

La parcel·la compta amb una superfície de 2800 metres quadrats i albergarà la Biblioteca Municipal, amb importants millores que inclouran una bebeteca, unes renovades àrees d’infantil i juvenil i, a més, tindrà diferents punts d’accés amb ordinador lliure. La Sala d’Estudi tindrà un jardí superior i se situarà en una nova planta autònoma, que estarà oberta tot l’any, augmentant les hores d’estudi. Es dotarà d’un nou Espai Jove que reformarà la sala d’actes i es crearan diferents espais joves per a fer cursos i tallers, juntament amb la sala de descans, que es va incorporar l’any passat. 

La nova obra amb 600 metres de nova construcció és una mesura que pretén satisfer les necessitats culturals i d’oci dels joves elianeros i elianeras de la localitat. Per este motiu, des-de l’Ajuntament s’ha obert un canal de participació ciutadana, on es tindran en compte les propostes de millora dels veïns i veïnes que vulguen fer-ho a través del següent correu: participacio@leliana.es 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here