‘Bon dia, Biblioteca’ complix 30 anys i ha inculcat l’hàbit lector a 6.000 alumnes

La Biblioteca l’Almodí ha acollit este matí la primera sessió de la campanya ‘Bon dia, Biblioteca’ 2020, que es desenvoluparà fins al pròxim 15 de febrer. Més de 220 escolars de 3r Primària dels diferents col·legis de la localitat participaran en esta activitat de presentació de la biblioteca que complix enguany el seu 30 aniversari des de la seua posada en marxa. 

La Xarxa Municipal de Biblioteques de Llíria organitza esta iniciativa, dins del programa ‘Biblioteca i escola’, amb la finalitat de promoure la formació de lectors i l’aprofitament  de totes les oportunitats que la biblioteca oferix als més joves, per al seu oci i formació. En tres dècades, més de 6.000 escolars han visitat la biblioteca per a participar en esta activitat. 

L’edil de Biblioteques i Arxius, Paco García, ha volgut destacar que ‘Bon dia, Biblioteca’ els ensenya, que es tracta d’un espai segur, dinàmic i inclusiu, un lloc de trobada amb altres persones i també d’aprenentatge al llarg de la seua vida.

L’estreta col·laboració que es manté amb els centres educatius permet que tot l’alumnat tinga oportunitat de visitar la biblioteca i conéixer els seus servicis en diverses ocasions de la seua vida escolar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here