Llíria celebra el 25 aniversari de la benedicció dels animals de Sant Antoni

La tradició ha tornat a fer-se present a Llíria amb la celebració de la benedicció dels animals de Sant Antoni. A més, en un any molt especial en el qual es commemora el 25 aniversari de la festa a la localitat.

Centenars de persones, amb les seues mascotes i cavalls, han participat este matí en l’acte festiu, que es va haver de suspendre el passat 19 de gener per la pluja.  

La desfilada s’ha iniciat a l’església de Maria Mare, per a recórrer els principals carrers de la població fins a la parròquia de l’Assumpció on ha tingut lloc la benedicció i els participants han rebut un detall recordatori de la jornada.  

Igualment, s’han entregat els premis als millors carros tradicionals i a les millors muntures dels cavallers.  La Regidoria de Festes de Llíria organitza este acte, un dels més populars de l’agenda festiva hivernal, amb la participació de la Penya Arre, l’Associació d’Amics del Cavall i la Parròquia de l’Assumpció. 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here