El CEIP Sant Miquel celebra el dia escolar de la PAU

El CEIP Sant Miquel ha celebrat un any més el Dia Escolar de la No-violència i la Pau, que es celebra el 30 de gener. Un dia per sensibilitzar a tot l’alumnat així com a les famílies la importància de l’educació per aconseguir l’objectiu de la pau.

Una gran pancarta donava la benvinguda al centre als alumnes i mestres, així com a molts pares i mares també han assistit per vore les actuacions que havien preparat els xiquets en el pati per este dia tan significatiu. 

«Són tres lletres però de molta importància» ha dit el director, Àngel Yuste, per inaugurar la celebració d’este Dia de la Pau, que s’ha celebrat amb la tradicional solta de coloms, com a símbol de pau.

A més s’ha fet la lectura de textos al voltant de la pau, i s’ha cantat Funga Alafia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here