Ciutat creativa de la UNESCO i preolímpic d’handbol, reclams de Llíria en FITUR

Turisme Llíria està participant un any més en la Fira Internacional de Turisme de Madrid per a presentar les últimes novetats de la seua oferta turística, en l’espai del Patronat Provincial ‘València Turisme’.

L’Ajuntament promociona enguany la recuperació i posada en valor del Santuari Oracular i les Termes Romanes de Mura, que tornarà a ser visitable en els pròxims mesos. A més, oferirà un avançament de “El gran sueño edetano de Nigrino: Santuario Oracular y Termas Romanas de Mura”, que mitjançant les més avançades tecnologies de Motion Graphics i 3D reflectirà l’aspecte real exterior i interior que tenia este complex arquitectònic en la seua època d’esplendor en el segle I.

El  gran atractiu de l’activitat promocional serà el reconeixement de Llíria com a Ciutat Creativa de la Música per la Unesco, una distinció que, actualment, només té Sevilla a Espanya i una quarantena de ciutats a tot el món, i que permet disfrutar d’una important agenda musical al municipi.

A més, Llíria es sumarà a l’aposta de la Generalitat pel turisme esportiu, ja que este any,  serà la seu del Preolímpic Femení d’Handbol que es disputarà al Pla de l’Arc entre el 20 i el 22 de març.

Turisme Llíria donarà a conéixer demà als professionals del sector estos dos projectes dins de la seua agenda de presentacions que també inclou la seua nova web i la tercera edició del LLUM FEST, festival de músiques del món i ritmes ètnics, davall la marca “Mediterranew Musix” de Turisme Comunitat Valenciana. Igualment, una altra de les activitats programades serà l’actuació, el dissabte 25, del Grup de Danses i Rondalla “El Tossal” de Llíria.

En el Dia de la Comunitat Valenciana en Fitur 2020, l’alcalde Manolo Civera i edils de la corporació municipal han rebut en l’expositor de Llíria la visita del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, de la vicepresidenta Mónica Oltra, i del president de la Diputació de València, Toni Gaspar, entre altres autoritats.

 

Precisament, l’alcalde Manolo Civera ha aprofitat la seua presència en Fitur per a reunir-se amb representants de l’Oficina Nacional de Turisme de la Xina, així com dels municipis espanyols de Dénia, Valladolid, Burgos i Terrassa, integrats en la Xarxa de Ciutats Creatives de la Unesco. L’objectiu era començar a impulsar projectes de col·laboració en l’àmbit cultural i turístic, i de fet amb el seu homòleg de Dénia s’ha acordat promoure una estratègia per a liderar conjuntament el valor gastronòmic i musical de la Comunitat Valenciana.

Finalment, l’alcalde Manolo Civera, que ha mantingut una trobada en Fitur amb el president de la Real Federación Española de Balonmano Francesc V. Blázquez i la vicepresidenta del Comité Olímpic Espanyol Isabel Fernández: “esta competició internacional servix per a reforçar la nostra estratègia de promoció turística, basada en un extraordinari patrimoni històric, les tradicions festives i l’oferta musical”, ha assenyalat.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here