Alba Dago i Maria Herrero Falleres Majors de la nova Falla Colon-San Vicente de Paul

Fotos: Boris Torres

La Falla de Colón- San Vicente de Paul es va fundar en 2019, i ha estat la primera falla de Llíria en fer la seua presentació este mes de gener, de camí ja a les festes grans de Sant Josep el 19 de març.

A la presentació ha quedat demostrat la germanor entre els membres d’esta nova falla de Llíria que es va formar gràcies a l’impuls entre d’altres de les dos famílies de les Falleres Majors.

La fallera Major Infantil, Alba Dago és la germana del president infantil, Abel Dago, que a la presentació han preparat un vídeo amb felicitacions de part dels seus familiars d’Astúries, així com de pares i amics.

Fotos: Boris Torres

La fallera Major, Maria Herrero ha fet un discurs remarcant la idea d’on es va iniciar esta falla, de tot el camí que han fet fins a arribar a este dissabte 18 de gener, on s’ha fet la presentació. Una presentació que s’ha fet l’edifici Multiusos de Llíria i on ja s’hi ha pogut notar les ganes de festa fallera que es respira a Llíria.

Fotos: Boris Torres

Les dos falleres Majors, i els presidents han volgut agrair el suport de tota la comissió, així com de l’ajuntament i de la resta de falles del municipi que han comptat amb la representació de  Sonia Cervera López, de la Falla Alpelic i adjacents, i a la xiqueta Irene González Cancar, de la comissió Pla de l’Arc, que són les fallera major i fallera major infantil de Llíria 2020.

La pròxima falla en fer la seua presentació serà la de la Plaça en el tetare del Clarin, la setmana que ve.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here