XI edició de la Carrera dels Arbres i Castells: Obertes les inscripcions fins al 2 de febrer

Fins al pròxim 2 de febrer els equips que vulguen participar en la XI edició de la Carrera dels Arbres i Castells podran realitzar les inscripcions amb descompte. Per als més previsors, el preu serà de 135 euros, a partir del 2 de febrer i fins al 19 d’este mateix mes, últim dia d’inscripcions, la formalització de participació en la prova costarà 160 euros.

La XI edició de la Carrera dels Arbres i Castells es disputa el cap de setmana del 22 i 23 de febrer. Els equips participants recorreran 200km repartits en 14 etapes que discorren per dos paratges naturals, el Parc Natural del Túria i la Serra Calderona.

Entre les novetats d’enguany, a més d’etapes noves com la de Benissanó-Marines i Marines-Llíria, l’organització ha creat la categoria d’Empresa. Per primera vegada, el diumenge en el lliurament de premis que es realitzarà en Sant Antoni de Benaixeve es reconeixerà l’esforç de les empreses participants.

Per a més informació i inscripcions poden visitar la pàgina web www.carreraarbolesycastillos.com.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here