Més de 300 joves músics sonen per la pau davant 2.000 persones

 El Pavelló Pla de l’Arc de Llíria va ser l’escenari del concert “Música per la Pau” organitzat per l’Ajuntament de la localitat per a donar la benvinguda a l’any 2020. 

Prop de 2.000 persones van assistir a este gran espectacle que va reunir en la pista a més de 300 joves músics. El concert va comptar amb les actuacions de la  Coral Allegro ONCE de València dirigida per Christian García, la Banda Juvenil Unió Musical de Llíria sota la batuta d’Esteban Espinosa, la Banda Juvenil Primitiva de Llíria amb el seu director Salvador Marí, y el Cor l’Alegria del CEIP Sant Miquel. 

Bandes sonores, nadales i altres peces populars van conformar l’atractiu repertori d’esta extraordinària vesprada musical. El concert va finalitzar amb totes les agrupacions juntes interpretant “Navidades blancas” i “Nit de pau”. 

Este espectacle ha volgut servir també per a mostrar al món que la música és un dels millors instruments per a reivindicar la pau, la justícia i la inclusió social, un dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides. 

Llíria, com a Ciutat Creativa de la Música per la Unesco, assumix també el seu compromís amb estos objectius de desenvolupament sostenible. I d’esta manera, unint el talent artístic dels joves músics, ha estrenat el seu any Unesco, en el primer dels grans esdeveniments que programarà al llarg dels pròxims mesos.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here