Els reis d’orient repartiran 600 quilos de caramels i 4.500 monedes de xocolate a la Cavalcada

Els Reis Mags arribaran, un any més, a Llíria per a participar en la tradicional cavalcada que omplirà d’il·lusió als més menuts en la vesprada del pròxim diumenge 5 de gener. La comitiva reial eixirà a les 17.30 hores des de l’esplanada situada enfront del Centre de Salut, per a recórrer els principals carrers de la localitat fins a la plaça Major, on Ses Majestats d’Orient seran rebuts per la corporació municipal. 

Més de 300 persones participaran en la Cavalcada de Reis formada per grups d’animació, ball i música. Durant el trajecte es repartiran més de 600 quilos de caramels i 4.500 de monedes de xocolate. 

La desfilada, organitzat per la Regidoria de Festes, compta amb la col·laboració de la Confraria de la Mare de Déu del Remei i la Santíssima Trinitat, l’Arxiconfraria Cort de Maria, la Parròquia de Maria Mare, les bandes juvenils de la Unió Musical i la Primitiva de Llíria, la batucada de Llíria “PerkuValencia”, l’Escola Municipal de Dansa, el grup de ball Al-Hilal, els clubs de patinatge Edeta i Llíria, la Penya Arre, l’Associació d’Amics del Cavall, Junta Local Fallera i les comissions falleres Plaça Major, Plaça de Pedralba, Pla de l’Arc, Alpelic i Colón-San Vicente de Paúl. 

Cartes als Reis

D’altra banda, els emissaris dels Reis Mags estaran divendres, 3 de gener, a Llíria perquè els xiquets puguen entregar les seues cartes a Ses Majestats d’Orient abans de la seua arribada. Els patges reals estaran a Ca la Vila des de les 17.00 hores. 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here