Llíria, seu del preolímpic femení d’handbol

Llíria serà seu de la fase classificatòria per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, cita en la qual les Guerreres de Carlos Viver, com a vigents subcampiones del món, aspiren a certificar el seu bitllet davant Suècia, el Senegal i l’Argentina. Esta competició se celebrarà del 20 al 22 de març a la capital del Camp de Túria. 

L’alcalde edetà Manolo Civera  i el president de la Real Federación Española de Balonmano (RFEBM) Francisco V. Blázquez, tancaven tots els detalls per a convertir a Llíria en seu. Llíria assumeix amb el Preolímpic Femení 2020 un repte organitzatiu de primera magnitud. És, a més, el perfecte aperitiu de cara al Campionat del Món d’Handbol Femení 2021 que organitza Espanya per primera vegada en la seua història, i en el qual la localitat de Llíria és una de les seus ja confirmades. 

 

El suport de Llíria a les Guerreres i a l’handbol femení és màxim, i prova d’això és la presència d’una representació institucional, a Kumamoto durant la fase final del Campionat del Món del Japó 2019 per a animar in situ a les jugadores espanyoles i, a més, assistir al lliurament de la bandera de l’IHF a Espanya com a organitzadora de la pròxima cita mundialista en 2021. 

 

El recinte esportiu triat per a la disputa de la fase classificatòria és el Pla de l’Arc, un pavelló amb capacitat per a prop de 5.000 espectadors que en tres mesos vestirà les seues millors gales per a espentar a les deixebles de Carlos Viver en el seu objectiu d’acudir als Jocs Olímpics per tercera vegada consecutiva.

 

La trobada celebrada ahir a Llíria, entre l’alcalde i el president de la Federació va servir per a començar a coordinar l’organització del Mundial de 2021 a Espanya. “Iniciem ara un recorregut de dos anys per a preparar la nostra ciutat per a albergar este gran esdeveniment esportiu”, va assenyalar Manolo Civera.

 

“Estos esdeveniments contribuiran a impulsar les infraestructures esportives de Llíria, ja que està previst destinar prop d’1.500.000 euros en la millora de les diferents instal·lacions municipals, inversions que beneficiaran a tots els clubs de manera equitativa”, va recalcar el primer edil. 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here