Èxit de la San Silvestre: participen 500 persones i recapten 500 euros per Creu Roja

La carrera més divertida de l’any a Llíria va ser també un triomf de solidaritat ciutadana. La VII Sant Silvestre Solidària, que va comptar amb una participació superior als 500 corredors de totes les edats, va aconseguir una recaptació de més de 500 euros que es donaran a Creu Roja.
Este esdeveniment de les festes nadalenques en la capital del Camp de Túria, organitzat per la regidoria d’Esports, es va disputar sobre un circuit urbà de quasi 3 quilòmetres, amb eixida i meta en la plaça Major.
A més de l’aspecte esportiu, cal destacar el component d’entreteniment de la Sant Silvestre, que també va ser reconegut. Les disfresses més originals van rebre el premi de la Federació del Comerç de Llíria, dotats cadascun amb un val de 30 euros per a comprar en el comerç associat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here