«Nadal de colors», el VII Concert de Nadal de la Coraleta les Claus

Amb el títol Nadal de colors, va tindre lloc esta setmana el VII Concert de Nadal de la Coraleta les Claus. «Sota aquest títol vam voler Contar i cantar a la diversitat, a un Nadal de tothom. Alguns celebrem Nadal, altres cultures i religions tenen altres festes. Uns menjarem torrons, altres coques, dàtils i sopes. Aquesta diversitat també la podíem veure a les mans dels Coraleters i Coraleteres on podíem observar les ungles pintades de colors».

El Concert es va celebrar a l’auditori del Multiusos i no a l’Espai Jove,  on ens tenien acostumats, pel fet que La Coraleta ha crescuts, ha ampliat fronteres i ha creat un nou grup a Olocau, Poble on treballa Marcel·lí de mestre de música de primària i infantil. Acostumàvem a ser 22 i aquest curs tenim a 34 veuetes boniques des de 3 anys fins a 11.

Enguany també hi ha hagut altra novetat, com bé diu el lema de La Coraleta, ( Coraleta les Claus, obri la porta de la música), ahir es va estrenar La Banda Les Claus Kids, formada pels Coraleters i Coraleteres que formen o han format part d’aquesta família i ja estan tocant instruments, interpretant Nyo Maria en solitari i acompanyats per Coraleta i públic.

Els xiquets i xiquetes, que varen fer una actuació molt bonica, van estar acompanyats, com sempre, per La banda Les claus, banda formada per pares, mares, iaios, cosins, etc i acompanyats també per un públic entregat que van poder gaudir dins de l’auditori i fora al Parc del Pla de l’arc on, en paper en mà, van cantar de nou cançonetes de Nadal per acabar jugant al parc i prenent misteleta i coca de la tarteria de Mariví.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here