26 desembre: Cita amb la VII Sant Silvestre Solidària de Llíria

Solidaritat i esport tornaran a unir-se a Llíria en la VII Sant Silvestre, que se celebra el pròxim 26 de desembre, organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament edetà i amb la col·laboració de la Federació del Comerç. La cita serà este dia a les 20.00 hores i la prova es disputarà sobre un recorregut urbà d’aproximadament 3 quilòmetres, amb eixida i meta z la plaça Major. 

 

La recaptació benèfica anirà destinada enguany íntegrament a Creu Roja Espanyola, que atén grups socials vulnerables, entre els quals es troben les dones, les famílies en dificultat social, les persones desocupades o les persones majors. L’any 2018, Creu Roja consolida la seua presència a Llíria amb la meta de sumar per a la consecució d’una societat més justa i igualitària en el nostre municipi.  

Els dorsals solidaris per a participar es poden adquirir per 1 euro en els diferents punts habilitats: Free Phone Partidors, Twinner Edeta Running, Ca Susi, Muebles San Miguel, Parròquia de Sant Francesc i la Llar del Jubilat. En el repartiment d’estes inscripcions col·laboren també l’Associació Tyrius i els festers de Sant Vicent, Puríssima i Remei. També és possible apuntar-se en la mateixa eixida fins a una hora abans de l’eixida de la  prova. 

 

La Federació del Comerç de Llíria entregarà un premi a la millor disfressa individual i un altre a la col·lectiva, dotats cadascun amb un val de 30 euros per a comprar en el comerç local. 

 

A més, Llíria Jove ha preparat per a eixe dia un taller de disfresses per als més menuts, des de les 18.30 hores en la plaça Major.  

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here