Llíria adquirix els terrenys de l’antiga estació de Renfe

L’Ajuntament de Llíria adquirix cinc parcel·les a la zona, que inclouen l’edifici de l’antiga estació, per un total de 296.185 euros més IVA. Els terrenys adquirits ocupen una superfície de 10.151 metres quadrats, situats majoritàriament sobre la Unitat d’Execució núm. 54, i l’altra part ja està ocupada per vials d’ús públic la situació del qual no estava regularitzada jurídicament.

 L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, ha signat amb representants d’ADIF la compra dels terrenys situats a l’entorn de l’antiga estació de Renfe. Segons ha explicat el primer edil, “estos terrenys de la UE-54 es destinaran a la promoció d’habitatge públic i la instal·lació d’equipaments públics, que també suposaria la conversió de l’edifici de l’antiga estació en un espai per a la ciutadania. Les inversions que pretenem dur a terme a la zona servirien per a dinamitzar-la i regenerar urbanísticament un entorn molt degradat actualment”, ha afegit Civera. 

 Així, el Consistori obté una nova borsa de sòl de titularitat municipal per a promoure servicis públics.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here