450.000 euros per millorar el CEIP Sant Miquel i l’IES Camp de Túria

L’Ajuntament edetà ha invertit més de 450.000 euros en les actuacions dutes a terme en els instituts Laurona i Camp de Túria, i en el CEIP Sant Miquel a través del programa Edificant. Per vore com han quedat les obres, el director general d’Infraestructures Educatives de la Generalitat, Víctor García, acompanyat pel primer tinent d’alcalde Joanma Miguel i l’edil d’Infraestructures Educatives de Llíria Paco García, ha visitat els centres públics de la localitat.

La intervenció més important s’ha realitzat al col·legi Sant Miquel amb una inversió de 232.000 euros. En este centre s’ha executat una renovació i ampliació de la cuina, així com una reforma integral dels banys situats en la planta baixa. Igualment, s’han substituït les aules prefabricades obsoletes per altres modulars més modernes i funcionals. 

D’altra banda, s’han realitzat obres de millora en l’IES Camp de Túria, amb un pressupost de 173.000 euros. Estos treballs s’han centrat en la reforma dels banys, renovació del clavegueram, substitució de finestres i renovació de pintura. I també s’han invertit quasi 50.000 euros en la instal·lació d’una coberta al pati, marquesines d’accés i aparcaments de bicicletes en l’IES Laurona

El regidor d’Infraestructures Educatives, Paco García, ha recordat que “les pròximes actuacions previstes en el Pla Edificant en esta legislatura es destinaran a la reforma del col·legi Sant Vicent i la construcció del nou IES Camp de Túria i el CEIP núm. 3 a Mura. En total, tots els projectes del programa suposaran una inversió de 17 milions d’euros”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here