8 de desembre: el Raval celebra el dia de la Puríssima amb Missa i festa

El 8 de desembre és Festa Major al barri del Raval amb la celebració de la Puríssima Concepció, un dels dies grans a l’Església Sant Francesc. Des de les 12 del migdia, l’església anava omplint-se per la celebració de la Missa Major, i el cant del tradicional,  emotiu del «Tota Pulcra és Maria».

El clavari i la Majoralia han fet una cercavila fins a Mura, on viu Patricia Calvo, la Clavariessa Major 2019 per arreplegar-la i desfilar de la mà del Clavari Major 2019, Germán Izquierdo, passant per davant la Banda Primitiva, fins a arribar a l’església de sant Francesc, on s’ha celebrat Missa Major. En acabar l’eucaristia s’ha dut a terme una mascletà al Pati.

La celebració del 8 de desembre va retornar l’esperit de les festes del Raval que, com sempre, tornaran a celebrar-se a la segona quinzena del mes d’agost.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here