Llíria convoca un taller d’ocupació amb una oferta de 30 places

 

Labora ha concedit dues subvencions, per valor de més de 1,1 milió d’euros, per a la posada en marxa a Llíria d’un taller d’ocupació i la continuïtat del projecte Et Formem.  

 

L’Ajuntament de la capital del Camp de Túria ha publicat la convocatòria del nou Taller d’Ocupació que oferirà un total de 30 places per a persones majors de 25 anys, dividides en tres tallers. Este programa està finançat pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació Labora, amb 696.164 euros. 

Els alumnes-treballadors del centre rebran formació durant un any amb una labor remunerada amb el salari mínim interprofessional. El marc d’actuació se centrarà en el condicionament dels serveis públics del parc de Sant Vicent i en diverses tasques de manteniment al Centre Cívic El Prat. 

Les persones interessades han d’estar inscrites en l’oficina Labora abans del pròxim 3 de desembre i complir els requisits de la convocatòria. De la mateixa forma, les sol·licitants hauran d’estar registrades en les especialitats d’operacions auxiliars d’obra de fàbriques i cobertes (codi EOCB0208), d’activitats auxiliars en vivers, auxiliars de jardins i centres de jardineria (codi AGAO0108) o  de soldadura amb elèctrode revestit TIG (codi FMEC0110). 

El taller d’ocupació comptarà igualment amb un director, un monitor per a cadascun dels tres tallers formatius, un professor de suport i un auxiliar administratiu. 

 

Pròrroga Et Formem 

D’altra banda, Labora ha donat el vistiplau a la continuïtat del projecte Et Formem, amb el qual actualment comptava el municipi, durant un any més. En este cas, l’ajuntament rebrà una subvenció de 464.109 euros. S’oferixen 5 places per al taller de fàbriques d’obra (codi EOCB0108) i 4 per a instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes (codi AGAO0208). Els alumnes-treballadors continuaran treballant en el condicionament de Villa Ángeles i El Prat. 

 

L’edil de Foment Econòmic, Joanma Miguel, ha destacat que amb estos dos projectes, “i gràcies a la col·laboració de Labora, continuem apostant per la formació de les persones desocupades per a facilitar-los l’accés al mercat laboral”. 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here