Més de 1.000 persones en la marxa contra la violència masclista

La ciutat de Llíria ha llançat este dilluns 25 de novembre, Dia Internacional per l’eliminació de la violència contra les dones, un crit unànime: “prou de violència de gènere». Més de 1.000 persones han participat en una marxa reivindicativa que ha finalitzat a la plaça Major. 

L’acte ha comptat amb l’assistència de l’alumnat i professorat dels centres educatius, representants de les associacions de dones de la localitat i d’altres entitats, així com del primer tinent d’alcalde Joanma Miguel i la regidora d’Igualtat Vallivana Murgui, entre altres membres de la corporació municipal. 

En la concentració celebrada a la plaça Major, un grup d’escolars ha llegit un manifest de rebuig de la violència de gènere, elaborat pel propi alumnat dels centres educatius del municipi. A més, s’ha oferit una performance artística de sensibilització a la societat sobre este greu problema.  

D’esta manera, la Regidoria d’Igualtat, continua apostant pel valor de l’educació entre els més joves, com un instrument en la lluita contra la violència masclista. 

A més, en l’últim el ple es va aprovar una moció conjunta, amb el suport de tots els grups municipals, pel Dia Internacional per l’eliminació de la violència contra les dones.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here