“Avisa quan aplegues” i “No et muntes pel·lícules”, guanyadors del Concurs: “2 minuts d’igualtat”

Un total d’11 treballs van participar en la IV edició del Concurs de curts “2 minuts d’igualtat” que pretén sensibilitzar als joves sobre les desigualtats entre homes i dones, i conscienciar-los en el rebuig a la violència de gènere, des de la seua creativitat artística.

 Un certamen que organitza l’Ajuntament de Llíria amb motiu del Dia Internacional de l’eliminació de la violència contra la dona 2019 i que enguany ha tingut un elevat nivell de qualitat dels curtmetratges presentats.  

En la categoria de 18 a 25 anys, Vicente Cases, amb el treball “No et muntes pel·lícules”, va obtindre el primer premi mentre que el segon va ser per a José Munsuri amb “Invisibles”. 

El curt “Avisa quan aplegues” d’Aitana Serrallet va ser distingit amb el primer premi en la categoria de 14 a 17 anys. El segon va recaure en el treball de Gonzalo Cacheda, “Influencer TENDER”. 

A més, el curtmetratge “Ya no tengo miedo” de José Escobedo va rebre el premi del públic. 

Marxa contra la violència masclista

Dins de les activitats de commemoració del 25 de novembre a Llíria, dilluns que ve se celebrarà la marxa i concentració contra la violència de gènere, amb la participació dels centres escolars de la població i tota la ciutadania que es vullga sumar.

La marxa partirà a les 11.00 hores des del parc Silvestre d’Edeta i farà un recorregut fins a la plaça Major, on es farà lectura d’un manifest, amb un record especial a les dones assassinades durant este 2019.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here