Roben els objectes personals de la Coral el Micalet mentre fan un concert a l’Església de la Sang

El passat divendres a la vesprada hi havia un concert de la Societat Coral el Micalet en l’Església de La Sang, on hi va haver una sorpresa desagradable: El robatori dels objectes personals, telèfons mòbils, claus i diners de la cartera dels membres de la coral el Micalet que varen denunciar davant la Guàrdia Civil este robatori en l’església de Llíria.

Els actes varen ocórrer mentre els membres del cor actuaven a l’església de La Sang sobre les 8 de la vesprada. El lladre mentrestant entrava en l’antiga sala de l’OMIC (oficina Municipal de Informació del Consumidor) on havien deixat els objectes personals els membres de la coral. En acabar el concert, abans de tornar a València, anaren a arreplegar els abrics i bosses de mà a la sala on estaven les seues pertinences i s’adonaren que ja no estaven els objectes de valor.

La Guàrdia civil es va encarregar d’esta investigació, després d’inspeccionar les portes del local i prendre declaració a les persones que acudiren a l’acte musical. Segons la Guàrdia civil el pany de la porta de l’antiga sala de l’OMIC pareixia que estava forçada.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here