Llíria licita la redacció del projecte de reforma del CEIP Sant Vicent

 

L’Ajuntament de Llíria ha licitat la redacció dels projectes i direcció d’obra de la reforma del CEIP Sant Vicent, inclosa en el Pla Edificant, amb un pressupost total de 85.000 euros.

Esta actuació consistirà en la construcció de dues aules d’educació infantil, cuina, menjador, banys, nous paviments, ascensors, seguretat i conductes de ventilació. Tot això suposarà una inversió total de més de 900 mil euros.

La remodelació de banys, la construcció d’una nova cuina i la instal·lació de nous paviments, milloraran les condicions d’habitabilitat d’esta instal·lació educativa. A més, es dotarà de dos nous edificis exempts a la zona de l’actual pati: un es destinarà a aules d’Infantil i un altre per al professorat, amb el que es donarà major servici tant per a l’alumnat com per als docents.

 

La previsió és que, una vegada estiga redactat i entregat el projecte, es procedirà a licitar l’execució de les obres al llarg de 2020.

Per al regidor d’Infraestructures Educatives, Paco García, el Pla Edificant “abordarà una de les majors inversions que s’han fet al col·legi Sant Vicent des de la seua obertura l’any 1931. Este edifici és un emblema de l’escola pública a la ciutat, ja que va ser la primera institució educativa amb la qual va comptar el municipi. Amb estes obres, es dotarà al centre de nous mitjans de seguretat i accessibilitat, amb noves escales i un ascensor que comunicarà amb la planta primera, i mitjançant una passarel·la, que s’habilitarà també entre els dos edificis, s’eliminaran les barreres arquitectòniques que han estat present durant quasi un segle”, ha afirmat l’edil.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here