13 alumnes de Llíria, premis extraordinaris al rendiment acadèmic de primària

La Generalitat valenciana ha publicat este divendres el llistat d’alumnes guanyadors dels Premis extraordinaris al rendiment acadèmic de Primària corresponent al curs 2018-2019. Una llista on apareixen 13 xiquets i xiquetes dels col·legis de Llíria que han rebut estos premis per les seues qualificacions extraordinàries. Esta és la llista de l’alumnat de Llíria als quals donem l’enhorabona:

Del CEIP SANT MIQUEL: Guillem Cotanda Oliver, Laia Jiménez Adrià, Víctor Olmos Zaragoza.

Del CEIP SANT VICENT: Altea Garcia Romany, Gonzalo Gimeno Veintimilla, Aleix Miguel Martinez.

CIEM UNIÓ MUSICAL: Àngela Veses Picher.

FRANCSICO LLOPIS: Miguel Fombuena Garcia, Martina Pérez Calvo i Marina Tomás Garzón.

SANTA ANA: Javier Alamá Barona, Jorge Cuenca Iglesias, Marcos Galeano Ibáñez.

Tots ells han obtingut les màximes qualificacions de 10 durant els seus estudis de primària. Els alumnes premiats rebran un diploma a l’excel·lència en el rendiment acadèmic expedit per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, que serà lliurat en un acte acadèmic organitzat a l’efect. Este premi es farà constar en el seu expedient acadèmic per mitjà d’una diligència específica, que haurà d’emplenar el centre docent en què l’alumne o alumna haja finalitzat l’etapa.

Enhorabona a l’alumnat i als seus mestres i també a les seues famílies.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here