El Pla de l’Arc candidat a ser seu del Campionat del Món d’Handbol Femení

El pavelló Pla de l’Arc de Llíria podria ser una de les seus del Campionat del Món d’Handbol Femení que se celebrarà a Espanya del 2 al 19 de desembre de 2021. La Real Federación Española de Balonmano (RFEBM) ha donat el seu suport a la candidatura de la localitat edetana, mancant el vistiplau a les instal·lacions per part de la International Handball Federation (IHF) i que donarà a conéixer este mateix mes de novembre.  

Un reconeixement al Club de Balonmano Llíria que ha lluitat per portar a Llíria la passió taronja per l’handbol i amb la creació d’una escola on els equips femenins han tingut un paper rellevant.

D’esta manera, la capital del Camp de Túria té moltes possibilitats d’albergar diferents partits del Mundial que es disputarà a diverses ciutats de la Comunitat Valenciana i Catalunya. Així li ho va traslladar el president de la RFEBM, Francisco Blázquez, a l’alcalde Manolo Civera i la regidora d’Esports, Vallivana Murgui, en la reunió que van mantindre a Llíria, i en la qual també van participar el president de la federació valenciana, Pedro Fuertes, i la presidenta del Club Balonmano Llíria, Rosa García. 

 

L’alcalde Manolo Civera ha destacat que la celebració del Mundial a Llíria “seria igualment un merescut reconeixement a l’històric Club Balonmano Llíria, que a més reportaria importants beneficis de tota índole per a la població” i per a això “esperem també comptar amb el suport de les administracions valencianes i del sector empresarial local”.

Per part seua, la regidora d’Esports, Vallivana Murgui, ha manifestat que ser seu d’este campionat internacional “seria una magnífica oportunitat per a la promoció de l’esport femení i que els nostres veïns i veïnes puguen gaudir de la presència d’estes esportistes d’elit”.  A més, “serviria per a reforçar, en estos dos anys que queden, el nostre compromís en el pla de millores de les instal·lacions esportives municipals, i es convertiria en un element cohesionador del teixit esportiu local i de tota la societat edetana en la preparació d’este gran esdeveniment esportiu”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here