La GVA adjudica la redacció del projecte per al Nou Palau de Justícia en Llíria

La Conselleria de Justícia avança amb el procés administratiu per dur endavant la construcció del nou Palau de Justícia en Llíria. La Plataforma de contractes de l’Estat ha fet pública l’adjudicació del contracte a la mercantil GIRA Arquitectos i SLP-Javier Fuster Arquitectos (UTE), per a la redacció dels projectes de construcció i direcció d’obra de la nova seu judicial a la capital del Camp de Túria.

La Consellera de Justícia, Gabriela Bravo, va ha licitar fa uns mesos, a través del Diari Oficial de la Unió Europea (DOUE), els treballs per contractar els serveis tècnics que donaren suport al Consell per materialitzar ensta nova infraestructura judicial a Llíria. Ara, una volta fets els corresponents informes i valoracions, s’ha procedit a la seua adjudicació.

Finalment, l’oferta guanyadora ha sigut la d’esta mercantil, que ha estat la seleccionada per la Mesa de contractació de entre les set empreses que concorrien al concurs, amb una inversió de 471.900 euros, la qual es materialitzarà al llarg dels anys 2020 i 2022, on es procedirà a fer tant el projecte bàsic com el d’execució, així com la direcció d’obra una volta estiguen adjudicades les obres. 

Per al Portaveu comarcal de Compromís i Tinent d’Acalde de Llíria, Paco Garcia Latorre, aquest anunci ve a culminar el treball que des de la Coalició s’ha fet al llarg d’aquests últims anys perquè el nou Palacio de Justícia de Llíria fos una realitat. Primer des de l’ajuntament, amb la cessió de parcel·la municipal situada al Carrer Bétera amb una superfície de 2.050 m2, i després des de Compromís, amb el seu treball per a la seua inclusió en els pressupostos de la Generalitat Valenciana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here