100.000 euros de Diputació per la millora dels contenidors soterrats al nucli urbà

Els treballs, finançats pel programa SOM de la Diputació, compten una inversió de 100.000 euros

La Regidoria de Residus Sòlids Urbans (RSU) de Llíria ha informat que s’han iniciat els treballs de transformació, condicionament i millora dels contenidors soterrats al nucli urbà.

Esta obra comptarà amb una inversió de 100.000 euros, finançats a través del programa SOM de la Diputació de València. Els treballs tenen una duració estimada de mes i mig.

Amb l’execució d’este projecte es pretén donar un millor servici a l’usuari, atés que estos contenidors presenten diversos problemes que afecten l’ús i funcionament d’estos, i que amb esta actuació es prendran les corresponents mesures per a millorar el seu funcionament.

Des de la Regidoria s’informa també a les persones usuàries que, mentre es desenvolupen els treballs de remodelació, quedaran anul·lats els actuals contenidors soterrats per uns altres de superfície, els quals s’aniran substituint després de la seua finalització.

Segons la regidora de RSU, Mª Cruz García, “s’ha decidit posar en marxa este projecte atés que els contenidors soterrats presentaven quasi des del seu inici acumulacions d’aigua, problemes d’insalubritat, proliferació d’insectes i restes orgàniques que s’acumulen en el seu interior i són de difícil accessibilitat, així com problemes a l’hora de la seua recollida pels diferents mecanismes que usen”.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here