Llíria, seu de la Fase autonòmica del Campionat d’Espanya de Gimnàstica Rítmica

Demà dissabte 26 d’octubre es celebra en Llíria la Fase Autonòmica del Campionat d’Espanya de gimnàstica rítmica en la modalitat de conjunts. Una bona oportunitat per gaudir de la millor gimnàstica rítmica al Pavelló pla de l’Arc.
En aquesta competició participaran més de 40 conjunts de tota la Comunitat i 25 clubs. Aquestos són els que es classificaren la setmana passada en la Fase Provincial del campionat d’Espanya de Conjunts en Almussafes, on es va classificar els «nostres» conjunts: benjamí, junior i sènior.
També la gimnasta infantil Marina Badia, cedida al conjunt infantil de Manises també ha estat classificada.
Dissabte durant la competició es classificaran els 5 millors conjunts de cada categoria (benjamí, alevins, infantil, junior, sènior i primera categoria) i aquestos conjunts són els que competiran al Campionat d’Espanya en Saragossa del 28 de novembre a l’1 de desembre.

El club gimnàstica Rítmica Llíria competirà en les categories benjamí, junior i sènior.
El campionat comença dissabte, a les 10.00 del matí al pavelló pla de l’Arc.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here