Control de velocitat en diferents punts de Llíria els dies 23 i 24 d’octubre

La Policia Local de Llíria realitzarà, els dies 23 i 24 d’octubre, una campanya especial de vigilància i control de la velocitat amb radar mòbil en diferents punts del municipi. Esta forma part de les accions en matèria de seguretat viària que es duen a terme durant tot l’any amb la finalitat de conscienciar als conductors sobre este element de risc, tenint en compte que cada any, centenars de persones moren en accidents de trànsit en els quals la velocitat va ser un factor concurrent.

Esta campanya es centrarà principalment en les vies ràpides de la localitat, com són Censals, Pla de l’Arc, Duc de Llíria, La Venta, Carrer València, Trencall i Bétera, així com  en carrers d’urbanitzacions, com el central de Vall de Llíria, i en tots aquells punts tant dins del nucli urbà com fora que siguen especialment conflictius, o on s’ha detectat que se sobrepassa habitualment la velocitat permesa per part dels conductors.

Un vehicle, dotat amb un radar mòbil, realitzarà estos controls. Des de la Policia Local han informat que, a més de tractar-se d’una mesura dissuasiva, amb un radar mòbil es poden sancionar delictes contra la seguretat pública, com la conducció temerària.

Igualment, el regidor de la Policia Local, Francesc Fombuena, ha volgut significar que la campanya “no té una fi recaptatòria. És la primera vegada que es realitzaran este tipus de controls, davant una necessitat reclamada per la pròpia ciutadania per a millorar la seguretat viària als nostres carrers, i té com a objectiu conscienciar als conductors perquè eliminen hàbits i costums que generen perills en la via i puguen ser causa d’accidents”.

Finalment, l’edil de Mobilitat Sostenible, Paco García, ha recordat que el municipi “ha redactat un Pla de Mobilitat Sostenible Urbà, el qual està en fase d’exposició prèvia, i que significa també una aposta del Consistori per crear una ciutat més amable per als veïns, on es preserve la seguretat i es done prioritat als vianants”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here