Este dissabte l’espectacular Carrera nocturna torna a il·luminar Llíria

La carrera nocturna de Llíria que organitza el Grup d’Esplai esportiu amics del camp del Túria torna este dissabte 19 d’octubre a Llíria. I torna amb nombroses sorpreses i novetats que estan preparant els organitzadors en alguns dels monuments pels quals passa esta cursa. A més, enguany ha entrat dins el circuit Challenger Cajamar.

 

Una cursa que discorre per un circuit urbà i rural, amb diferents desnivells, amb zones d’asfalt, terra i sendes municipals; que visita la major part dels recursos monumentals de la capital del Camp de Túria, entre els que destaquen l’ermita de Santa Bàrbara, el Tossal de Sant Miquel, la Vila Vella amb cim a l’església de la Sang i altres monuments, com l’església de l’Assumpció, les seus de les societats musicals o Ca la Vila.

Una cursa on el que és important no és córrer els 6.500 metres de la cursa o ser un atleta experimentat, per això també es pot fer el recorregut caminant i poden participar xiquets de 10 a 12 anys amb els pares. El fet important, remarquen els organitzadors, és gaudir de compartir junts, entre amics i família el recorregut monumental i participar.

Des de l’organització també assenyalen que enguany la borsa del corredor és molt completa, amb el regal del frontal, així com una motxilla, samarreta, suc i fruita.

Dissabte a les 19.30 des de la Plaça Major, enfront de l’ajuntament on es col·locarà l’eixida i la meta. Hi ha un temps màxim de 1 h i 45 minuts, i la prova es tancarà a les 21.15. Després es donaran els premis als primers classificats.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here