El Club de Gimnàstica Rítmica conquista el Trofeu Ciutat de Reus

Dissabte les xiques de l’equip de Gimnàstica Rítmica de Llíria anaven a Reus a disputar un campionat: el TROFEU CIUTAT DE REUS amb els conjunts de Nacional. Un torneu que s’ha convertit en una alegria per les atletes edetanes: L’equip benjamí absolut guanyà la medalla d’or al trofeu d’alt nivell dins el món de la gimnàstica rítmica.

Per la seua banda, les xiques de l’equip Junior varen aconseguir la plata en un pòdium molt renyit. Un equip que fa poc rebia altra bona notícia: havien estat elegides per la federació Valenciana per representar a la Comunitat Valenciana en la final de la Copa d’Espanya que se celebrarà a Pamplona el pròxim 10 de novembre.

Mónica i Sonia Castellano, les entrenadores s’han mostrat molt contentes amb aquesta classificació: «Un any més disputarem la final de la copa de la reina amb l’equip junior, la veritat que és un orgull ser seleccionades per a representar a la comunitat Valenciana a la final de la copa de la reina».

També l’equip Infantil de base, que en este campionat no va poder pujar al pòdium, està aconseguint molts èxits, ja que a Calp fa unes setmanes, aconseguia classificar-se pel Campionat d’Espanya de Pamplona.

I per últim, l’equip Sènior, que va aconseguir la tercera millor nota al primer exercici, però que finalment no va poder aconseguir el pòdium a Reus.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here