Solemne Missa Major en honor de la Mare de Déu del Remei en el seu dia gran

7 d’octubre. Dia de la Mare de Déu del Remei. I, com cada any, l’església del Remei obri les seues portes durant tot el dia, perquè els feligresos i feligreses, els remeians i remeianes i tots els veïns i veïnes de Llíria puguen visitar a la Verge en el dia en què es celebra la seua festivitat.

Des de primera hora del matí, han sigut centenars les persones que s’han acostat per passar uns minuts amb la Moreneta. Una festivitat que ha acabat amb la solemne Missa Major i d’acció de gràcies a les 19.30  hores. A la Missa ha cantat el cor Parroquial de l’Assumpció, en honor de la Mare de déu del Remei.

En acabar s’ha disparat un gran ramillet de focs d’artifici als voltants de l’església del Remei en honor de la Moreneta, en el seu dia gran.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here