Torna el concurs de pintura ràpida a l’aire lliure “Pintor José Manaut

L’Ajuntament de Llíria ha organitzat la quarta edició del Concurs de pintura ràpida a l’aire lliure “Pintor José Manaut”, que se celebrarà el pròxim 19 d’octubre.

Els artistes hauran de reflectir en les seues obres els costums, la vida dels carrers edetans, la seua gent i la seua cultura. Per a això, podran utilitzar l’estil i tècnica que preferisquen, en suport de llenç, cartolina o tauler de fusta, i hauran de finalitzar l’obra in situ abans de les 14 hores.

El certamen concedirà un primer premi de 700 euros, un segon de 500 euros i un tercer 300 euros. A més, després del lliurament de premis que es realitzarà eixe mateix dia a l’Espai Turisme Llíria, s’ha organitzat una taula redona al voltant de la figura de José Manaut (1898-1971), deixeble de Sorolla i un dels pintors valencians més rellevants del segle XX.

Els participants podran inscriure’s el mateix dia del concurs, de 8.30 a 10 hores, a l’ajuntament de Llíria, o prèviament a través del correu electrònic cultura@lliria.es. Les bases estan disponibles en la web municipal www.lliria.es.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here