Setmana de la Salut Mental 2019: “Sembrant inclusió, recollint il·lusió”

La III Marxa per la Salut Mental obrirà, el pròxim 10 d’octubre, les activitats programades amb motiu de la Setmana de la Salut Mental 2019 que organitza la Regidoria d’Igualtat, Educació en Valors, Polítiques Inclusives i Hàbits Saludables de l’Ajuntament de Llíria amb la col·laboració de diverses entitats locals.

Esta campanya de sensibilització, que enguany presenta el lema “Sembrant inclusió, recollint il·lusió”, busca conscienciar a la ciutadania sobre estes malalties i afavorir la integració social de les persones que les patixen.

Els actes es desenvoluparan del 10 al 18 d’octubre. Enguany, com a novetat, es realitza la jornada “De primera mà”. “Amb esta iniciativa, volem donar a conéixer cada any la realitat d’un col·lectiu amb diversitat”, ha explicat la regidora de l’àrea, Vallivana Murgui. L’11 d’octubre es projectarà la documental “Síndrome de Down, el cromosoma intruso” i se celebrarà posteriorment una taula redona.

A més, la programació inclou la II Trobada anual d’entitats per la diversitat, “amb l’objectiu de crear un espai comú on visibilitzar i promoure la igualtat entre les persones per a obtindre una societat més integradora”, ha comentat Murgui.

Igualment, es realitzarà la jornada “CreativaMENT”, en la qual les persones participants elaboraran un mural artístic i sembraran una llavor a favor de la inclusió; l’enregistrament d’un programa pilot de ràdio del Taller Pentagrama; la 9a novena campanya informativa i mercat solidari; i un viatge cultural.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here