Joan V. Candel presenta les «Meravelles Llirianes» en unes jornades a la Universitat de València

Aquest divendres, dins d’unes jornades d’acció política i desenvolupament rural europeu de la Universitat de València, Joan V. Candel, organitzador del projecte Meravelles Llirianes presentará l’estudi que va confeccionar al llarg del 2017 a Llíria.

«Aquest any, (2017) el vaig aprofitar per a fer el treball de camp, juntament amb una gran quantitat de la població de Llíria, que va dedicar-lo a un altre projecte amb gran èxit de participació, Les Meravelles Llirianes» explica Candel.

 L’objectiu d’este gestor turístic és «facilitar el millorament de la percepció per part dels potencials visitants al nostre patrimoni, la configuració de Llíria en una ciutat turística cultural, i els programes i mesures que caldria prendre per a rendibilitzar social i econòmicament els magnífics recursos heretats. Aquest estudi pretén aportar idees i experiències respecte de la conversió en recursos culturals de la quantitat extraordinària de Béns patrimonials que afortunadament atresora la ciutat de Llíria» ha manifestat Joan V. Candel. 

La audició serà en la Universitat de València amb col·laboració de la Università di Peruggia,  el proper divendres 4 d’octubre a les 10:30 en la Facultat de Socials, al Camp de tarongers. 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here