Cinc alumnes de Llíria entre els millors de l’ESO de tota la Comunitat Valenciana

Cinc alumnes de Llíria es troben entre els millors alumnes de tota la Comunitat Valenciana.  En total 426 joves valencians que han estudiat l’ESO i han tret una nota mitjana de 10 sobre 10 en 4ª, entre els que es troben els estudians edetans.

Així ho ha constatat la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana, que ha publicat la llista este matí en el DOCV (Diari Oficial de la Comunitat Valenciana).

En esta llista d’alumens que han rebut el premi extraordinari per la perfecció acadèmica, hi podem trobar cinc alumnes dels centres de Llíria:

Julià Miquel Aranal Máñez i Berta Gómez Pérez amb un 10 del Centre Integrat Unió Musical. Ruben Cárdenas Gómez amb un 10 del Francisco Llopis, Nina Navarro Pelletier del Santa Ana i per l’IES Laurona, José Carlos Langa Serrano amb un 10.

Els alumnes, que han obtingut un premi extraordinari en el seu expedient, rebran un diploma d’excel·lència al rendiment acadèmic que expedirà la mateixa Conselleria i que serà entregat en un acte que s’organitzarà per a fer l’entrega. A més, la distinció constarà en l’historial acadèmic de l’alumne, mitjançant una diligència específica que cada centre s’encarrega d’incloure.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here