Últims dies per sol·licitar l’admissió a l’EOI de Llíria

El 20 de setembre acaba el termini per solicitar l’admissió a l’EOI de Llíria. Des de l’escola ens envien esta informació per tots aquells que vulguen inscriure’s per millorar les seues capacitats en idiomes:

«Vos comuniquem que podeu participar de nou en el procés telemàtic extraordinari de sol·licitud d’admissió a les Escoles Oficials d’Idiomes de la Comunitat Valenciana, del 16 al 20 de setembre de 2019. El termini per a vacants s’obrirà el 7 d’octubre.

En cas de no ser estar interessat/da en els cursos curriculars, us informem teniu a la vostra disposició l’oferta de cursos complementaris d’ensenyament no formal (matrícula de l’1 al 15 d’octubre) oferits per les Escoles Oficials d’Idiomes. Es tracta de cursos de dos hores setmanals en grups més reduïts que els grups curriculars per a treballar destresa oral o altres aspectes més concrets de la llengua sense necessitat de fer un examen final. Podreu consultar l’oferta de cursos complementaris de cada EOI a finals de setembre.

Teniu tota la informació disponible en http://www.eoi.gva.es/va/admissio-i-matricula i en la web de l’EOI Llíria http://mestreacasa.gva.es/web/eoilliria  «

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here