Èxit del RunCáncer: més de 900 participants i 4.520 euros recaptats per investigació

La carrera i marxa solidària “Llíria contra el Càncer” s’ha celebrat esta vesprada amb l’assistència d’un total de 904 persones. La prova, dins Circuit RunCáncer de l’Associació Espanyola contra el Càncer de València (AECC) 2019, va aconseguir recaptar 4.520 euros que es destinaran a finançar projectes d’investigació contra la malaltia. En tot el circuit es porten arreplegats més de 160.000 euros. 

 

L’atleta Juanjo López del Redolat Team, amb un temps de 0.15:56, es va imposar en la carrera disputada sobre un circuit urbà de 5 quilòmetres.

En categoria femenina, la vencedora va ser Mónica Pilco amb un marca de 0.18:38. Per altra banda , els guanyadors de les categories locals han sigut Miguel Castellano del CA Edeta i Mª Carmen Llopis del CA Pobla de Vallbona.

La solidaritat des de l’esport ha tornat a estar molt present en este acte emmarcat en la Fira i Festes de Sant Miquel, que ha significat una vegada més un èxit de participació de la ciutadania de Llíria.

De fet, esta és l’eixida de la carrera dels que volgueren participar i sumar-se de forma solidària, caminant, el fet important era participar. Molts d’ells amb la samarreta blanca i blava d’esta edició que ajudarà a recaptar diners per la investigació de la malaltia.

La Junta Local de la AECC i l’Ajuntament edetà han organitzat esta nova edició de l’esdeveniment.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here