Elles Dones organitza «La nit serà Violeta» contra la violència de gènere

L’associació Elles Dones convoquen a tots els veïns i veïnes de Llíria a una concentració el pròxim divendres a les 20.30 a la Plaça Major per manifestar-se contra la violència de gènere. Elles Dones s’uneix així a la convocatòria estatal i conviden a tots a unir-se a «La nit serà violeta». Este és el seu manifest:

«ELLES DONES ens sumem a la convocatòria estatal de DECLARACIÓ D’EMERGÈNCIA FEMINISTA del proper 20 de setembre de 2019 i convoquem una concentració a la Plaça Major de Llíria, a les 20:30 hores, recomanant a les i els assistents que es porte el mòbil o qualsevol element amb llanterna per omplir la plaça de llum violeta com a símbol de lluita enfront de la barbàrie, la passivitat i la indiferència.
Aquest estiu serà recordat com un dels pitjors en més d’una dècada de lluita contra la violència masclista, a causa que les agressions i els assassinats han augmentat. En el passat mes de juliol, la violència masclista va acabar amb la vida de 13 dones i un menor, sent ja més de mil les dones assassinades des de 2003.
És urgent i necessari demostrar que hem de donar respostes contundents davant aquests fets. No podem esperar al 25N per eixir al carrer, no podem tornar a la rutina com si res haguera passat.

Per tot això, vos convidem a unir-vos a LA NIT SERÀ VIOLETA, una concentració nocturna que pretén convertir-se en un crit contra la violència, contra la injustícia, contra la barbàrie, un crit a la llibertat, la igualtat i el sentit comú.
Esperem que totes les persones compromeses amb la causa eixim al carrer per demanar que es deixe d’assassinar dones.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here