Espectacular Nit Mora a través de l’objetiu de Maribel Aisa

Divendres a la nit tingué lloc un dels actes més espectaculars i esperats de les festes del Remei: La Nit de Moros i Cristians. Tres comparses de moros, tres de cristians i un grup de danses, així com la música que acompanyava a les Comparses, feren un recorregut pels carrers de Llíria, que estaven de gom a gom per vore este espectacle.

L’entrenadora i fotògrafa Maribel Aisa, va captar amb la seua càmera els moments més impactants de la nit i als seus protagonistes. Estes són algunes de les millors fotos. Si esteu interessats en més, podeu contactar amb ella o visitar la seua pàgina de Facebook, https://www.facebook.com/fotomagmaribel/

A més, un vídeo per escoltar la música i sentir l’emoció que varen causar les comparses en la seua desfilada¡

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here