Tornada al cole: El CEIP Sant Miquel tot preparat per dilluns

Ja està tot preparat perquè dilluns l’alumnat del CEIP Sant Miquel torne al col·legi i descobreisquen les noves instal·lacions que han estat remodelant al llarg de l’estiu. Un dia per celebrar que tornen a estar junts i per al qual el cole ha preparat unes activitats especials. Parlem amb Àngel Yuste director del centre que ens explica que trobaran els xiquets i xiquetes dilluns.

«El primer dia de cole és un dia d’il·lusió, de retrobaments i de novetats per als xiquets i xiquetes. Però també de nerviosisme i de dubtes. És per això que fa temps anem programant curs darrere curs un breu i senzill teatre de benvinguda, que done un talant optimista i desestressant en la percepció del nostre alumnat. Com no, aquest curs també entrem amb un acte teatral» explica Yuste.

L’espectacle, estil clown, s’anomena «Ciència Club Clown» escrita i dirigida per Iván Arbildua i tindrà lloc al pati de tercer cicle a les 10.15 h a càrrec de la companyia SalaNegra perquè la ciència no només és per científics.
Però a més de l’obra de teatre, des de la direcció del centre, ens mostren unes imatges per avançar les noves instal·lacions que trobarà, l’alumnat dilluns.

Esta és la nova cara que estan deixant a este col·legi que va complir 40 anys el curs passat.

I la joia de la corona, la nova cuina del centre:

No han volgut desvetlar més, ja que seran els protagonistes, els xiquets, qui descobrisquen les noves instal·lacions del seu col·legi dilluns.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here