La cinquena edició del circuit RunCáncer arriba a Llíria el pròxim 15 de setembre

La cinquena edició del circuit RunCáncer arriba a Llíria el pròxim 15 de setembre. La capital del Camp de Túria acull un any més una prova d’esta competició provincial de carreres de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat.

La cita esportiva “Llíria contra el Càncer” inclou una carrera i una marxa no competitiva de 5 quilòmetres, que se celebrarà el diumenge 15 de setembre des de les 19.00 hores, amb eixida a la plaça Major. 

Les inscripcions en les seues dues modalitats, amb un donatiu de 5 euros, es poden realitzar a la mateixa zona d’eixida fins a 30 minuts abans de l’inici de la prova. A més, per a la carrera és possible fer-ho prèviament via online a través de la web www.toprun.es i als centres comercials d’El Corte Inglés a la ciutat de València (Pintor Sorolla, Nuevo Centro i Avinguda de França).

La carrera “Llíria Contra el Càncer” pretén tornar a reunir solidaritat i esport en esta iniciativa que servirà per a recaptar fons que es destinaran al finançament de projectes d’investigació contra la malaltia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here