L’Atlètic Llíria Escola de futbol i la Federació organitza el I Clínic de futbol femení

 

El pròxim dimarts 10 de setembre tindrà lloc al poliesportiu el Canó de Llíria un Clínic Femení dirigit pels tècnics de la selecció Valenciana per a xiquetes de 8 a 14 anys. Una oportunitat per les joves jugadores que estiguen interessades en el món del futbol i arribar a ser com alguna de les seues ídols, com per exemple la futbolista del Valencia CF, Enith Salon, que ha sigut convocada per la Selecció Espanyola Sub 19.

De fet a este clínic estaran els tècnics de la selecció Valenciana, qui impartiran les classes i cercaran a les xiquetes que destaquen. Una jornada que organitza l’Atlètic Llíria Escola de futbol junt amb la Federació de futbol de la Comunitat Valenciana.

I és que l’Atlètic Llíria Escola de futbol, li ha donat molta importància als equips femenins, tant que estan a punt de completar un 3r equip femení de xiquetes entre 16 i 13 anys.

Si t’agrada el futbol i tens entre 8 i 14 anys, inscriu-te a l’enllaç: https://ffcv.es/wp/clinic-femenino/  per acudir al Clínic dimarts 10 de setembre a les 17.30 hores. Recorda que el Clínic és totalment gratuït i que percebreu un regal de la samarreta del Clínic i el berenar quan acabe l’entrenament. A més de compartir una vesprada a l’ambient futbolístic femení.

 

Al Canó ja es va organitzar el campionat d’Espanya de futbol femení en les categories sub-16 i sub-18. Una boníssima ocasió que es va aprofitar per per fer la presentació de l’equip femení del Llíria en 2017. Ara busquen ampliar l’oferta femenina del Club.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here