Esther Gasent, es proclamarà dissabte, Clarinera Major

La Banda Primitiva de Llíria proclama a la Clarinera Major i Regina de les Muses de la Música del 2019, Esther Gasent Abadía, este dissabte 7 de setembre, en una gala literària i musical, que servirà per commemorar el 68 aniversari de la inauguració del teatre-sala de concerts. 

La Clarinera Major estarà acompanyada per la seua respectiva Cort d’Honor, conformada per les joves clarineres Carla Panadero Serrano, Marta Sánchez Enguídanos, Cristina Cerezo Navarro, Juliana Torrijo Pardo, Ainhoa Pascual Gómez, Marta Espejo i Arantxa Portolés Izquierdo; i la Cort Infantil, integrada pels xiquets Álvaro Puchol Barona, Gonzalo Zurriaga Maquito, Carla Ibáñez Sanchis i Elena Valero Castellano. 

“Estem molt contents de recuperar la tradició de les Muses en l’any del bicentenari” explica la vice-presidenta de l’Àrea Social, Natalia Villanueva. “Hem aconseguit conformar un grup de famílies que estan molt il·lusionades i hem treballat per donar-li un impuls renovat a l’acte”. 

D’esta manera, la gala literària i musical canvia l’estructura habitual i fusionant les dues parts en una sola, amb l’objectiu d’agilitzar i modernitzar l’acte. La part musical de la vetlada correrà a càrrec de l’Orquestra Simfònica Primitiva, que interpretarà “El amor brujo” de Manuel de Falla. 

Abans de la gala, a partir de les 19.15 hores, es farà la recollida de les Muses en els seus domicilis. Més tard, a les 21.15 hores, es realitzarà la comitiva per recollir a la Clarinera Major del 2019, Esther Gasent ABadía, i a la Clarinera Major 2015-2018, Elena Tello Pérez. 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here