Divendres torna el ciclisme a Llíria: Volta Ciclista a València-Trofeu Diputació

Llíria tornarà a acollir, un any més, una de les proves de la Volta Ciclista a València-Trofeu Diputació. Serà la segona etapa d’esta competició de categoria elit i sub-23, en la qual participen una vintena d’equips de diversos països, amb una àmplia representació nacional. Es tracta d’una prova contrarellotge amb eixida i meta a la CV-339, al costat del carrer Censals, i que es disputarà demà divendres 6 de setembre. L’eixida del primer corredor es produirà a les 15.00 hores.

La competició constarà en total de 4 etapes amb un terreny variat, i un quilometratge similar al que es trobaran els convocats pel combinat nacional per a la cita mundialista júnior. La primera etapa entre València i Riba-roja de Túria, amb una distància de 130 km i un perfil escarpat. Divendres 6 de setembre, l’etapa cronometrada, que tindrà lloc en el municipi de Llíria, sobre una distància de 22 quilòmetres.

I dissabte 7 setembre, l’etapa regna, que es disputarà amb un recorregut de 125 quilòmetres, en el qual es pujaran 5 ports de muntanya, un d’ells de segona categoria i la resta de tercera. Se sortirà de Llaures dels Olmos i la meta estarà situada després d’un explosiu final en l’alt del pantà de Benaixeve.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here