Mor l’home greument ferit en els festejos taurins de Llíria

Acaben de confirmar que l’home ferit esta vesprada als festejos taurins ha mort a l’Hospital de Llíria a causa de les ferides l’engonal, ocasionades per l’asta de la vaca.

Esta vesprada els crits dels aficionats als bous s’han sentit per tot el centre de Llíria. I és que cap a les 19.30 en els festejos taurins de les Festes del Remei, ha resultat ferit greu un home. Una vaca de la Ramaderia de German Vidal ha cornejat greument en l’engonal a un home molt conegut de Llíria amb el malnom de «El Lobo« o «Garrofa». L’ambulància l’ha traslladat a l’Hospital de Llíria, encara que de moment no podem donar més dades sobre el seu estat de salut sembla que el pronòstic és reservat.

Els aficionats que han vist l’accident estaven commocionats «l’ha rebolcat contra la tanca, no l’ha donat temps ni de pujar al primer escaló» comentaven a la plaça de Partidors encara afectats.

Des de fora els aficionats que estaven a l’altre costat de la tanca han intentat tirar d’ell cap endins, però la vaca l’ha rebolcat repetidament contra la tanca de Partidors, sembla que té una ferida en «l’ingle« i altra en l’ull.

Ràpidament el servei d’ambulàncies l’han traslladat a l’hospital de Llíria, on finalment ha mort.

 

Ampliarem la notícia segons tinguem més informació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here