El Dia Gran de les Festes de la Puríssima en imatges

Diumenge es varen tancar les festes grans en honor de la Puríssima. Estes són algunes de les fotos que il·lustren la devoció i l’emoció que es va viure al barri del raval el dia gran de les Festes Purissimeres.

Al matí el Passacarrer va omplir de color els carrers del Barri.

Ja a la Vesprada la solemne processó va omplir de fervor el recorregut. La pluja va fer acte de presència en el moment en què la Puríssima eixia de sant Francesc, i es va decidir tornar a l’església. Els organitzadors dubtaren si la Imatge de la Puríssima podria tornar a processonar, mentre sant Francesc va ser resguardat de la pluja en una planta baixa. Va ser només 10 minuts.

Finalment, devots, frarets, angelets, portants de Sant Francesc i de la Puríssima, fidels i la Banda de la Primitiva varen eixir en una processó on els sentiments de germanor i devoció a la Verge varen ser encara majors.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here