Emotiva «Baixà» de la Puríssima amb una emocionant petició de mà

Les festes de la Puríssima enceten la recta final amb un dels actes més emocionants

Com cada últim dijous d’agost, els devots i devotes de la Puríssima es van congregar per viure un dels actes més emocionants i multitudinaris de les festes: la Baixà.

Al voltant de les 22.00 hores, es va procedir a l’exaltació del Pare Sant Francesc i, a continuació, les 21 salves van anunciar el descens de la imatge de la Verge des del seu cambril. Els crits, les llàgrimes i l’emoció van tornar a ser protagonistes d’un dels actes preferits per tots els membres de l’Arxiconfraria de la Cort de Maria i del barri del Raval.

Seguidament, va tindre lloc el Besamans. Durant la quasi hora i mitja que va durar, va haver-hi imatges per al record. Però la més especial, va ser la petició de mà que es va produir dalt de l’escala del besamans. L’església va estellar en crits quan el majoral, Iván Contreras Codosero, es va agenollar i va traure l’anell per demanar matrimoni a la seua parella, amb la qual festejava durant 12 anys. L’anècdota va tindre final feliç perquè ella va acceptar entre llàgrimes i l’església va estellar en aplaudiments per la feliç parella.

Amb la Baixà de la Puríssima, les festes encaren la seua recta final, amb alguns dels principals actes, com el Festival de Paelles, l’Ofrena de flors, la Missa Major i la Solemne Processó.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here