Un biberó causa un incendi a una casa de Duc de Llíria

Molta expectació ha causat un incendi que s’ha declarat este dijous poc abans de les 12 del migdia al número 18 del Carrer Duc de Llíria. Molts dels que passaven que venien del mercat s’han detingut al vore els cotxes de la policia i bombers tallant el transit a la carretera.

«Ha segut un biberó, que l’han deixat escalfat i han eixit de casa un moment, se l’han oblidat i ha causat una gran cortina de fum negre del plàstic» ens ha explicat la Policia local de Llíria que s’ha presentat ràpidament al lloc dels fets. «Quan hem arribat no feia olor de menjar sinó de plàstic cremat. Com no es pot obrir la porta quan hi ha tant de fum dins perquè es pot reactivar, hem activat el protocol i han vingut els bombers i s’ha solucionat. Tot ha quedat en un susto i un fort olor a cremat per tot el carrer» expliquen els policies davant l’expectació d’un dels llocs amb més afluència de gent els dijous al matí.

La policia ha desallotjat tot l’edifici per precaució, però finalment no cal lamentar grans danys materials. «No en ma casa no ha estat afectada, només l’olor de cremat de l’escala» comentaven alguns veïns quan han pogut tornar a casa.

Els bombers han rescatat al gosset de la família que s’havia quedat dins quan s’ha originat l’incendi. Al final un «susto» i una alegria en vore al gosset en bon estat i content de tornar a estar al braç dels seus.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here