S’investiga la mort del vigilant d’una finca de «canyamó» atropellat pels lladres que intentaven robar

S’investiga la mort del vigilant de seguretat, presumptament atropellat pels lladres que intentaven furtar en un camp de canyamó al terme de Llíria. La finca es dedica a plantar de forma legal «canyamó», un residu o espècie de cànnabis, que serveix per fer productes cosmètics i que arriba a vendre’s a un alt preu al mercat de la cosmètica natural.

Per això, la finca compta amb un vigilant de seguretat que és la persona que ha aparegut morta fa unes hores, cap a les 16’30 hores d’este dimarts, pel barranc del Forat, en la partida del Mas de Mora de la Concòrdia.

Encara es desconeixen les causes però tot indica que el vigilant ha sorprès als lladres esta vesprada furtant en la finca i ha començat una espècie de persecució que ha acabat amb la vida del vigilant. Ara s’investiga si varen ser els lladres qui varen atropellar mortalment al vigilant d’esta finca amb el cotxe i han fugit.

Al lloc dels fets, s’han personat cotxes de la Policia, Guàrdia Civil i emergències, que ja no han pogut fer res pel vigilant. Ara la investigació judicial dels fets queda en mans de la Guàrdia Civil.

 

Ampliarem la notícia, segons tinguem més informació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here